0
Totaal bedrag: € 0
Prijzen exclusief BTW

Onze projecten

Trots zijn we op onze ervaring, daadkracht, kwaliteit, directe betrokkenheid en betrouwbare werkwijze.

Onze woningbouw projecten

Diverse woningbouwprojecten waar wij hebben samengewerkt

...

De Driesprong te breda

TKM heeft dit project in uitvoering gegund gekregen van een gewaardeerde relatie. Onze werkzaamheden omvatten naast werkvoorbereiding tevens levering èn volledige installatie van vloerverwarming, BRUGMAN radiatoren en voedingsleidingen. De Driesprong is een overzichtelijk buurtje met nieuwe woningen rondom een prachtig buurtpark.

Thomashuis en Herbergier te Hellevoetsluis

In opdracht van vaste relatie zijn wij gestart met dit project te voorzien van cv-leidingen en QUINN SENSA radiatoren. Zowel levering als installatie, het boren van leidingen, voetjes en verdelers en in later stadium de installatie met onze QUINN SENSA radiatoren, zijn momenteel bij onze projecten-afdeling in uitvoering.

33 Woningen Waterkant te Beuningen

In opdracht van gewaardeerde relatie zijn wij gestart met dit project te voorzien van TKM Vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (verdieping). Zowel levering als installatie, o.a. het binden van TKM leidingen op draadstaalmatten, het aansluiten van de verdelerunits en drukproeven, alsmede de installatie van radiatoren, zijn momenteel bij onze projecten-afdeling in uitvoering.

24 woningen Wateringen

In opdracht van nieuwe relatie zijn wij gestart met dit project te voorzien van TKM Vloerverwarming. Zowel levering als installatie, het bevestigen van TKM leidingen op de ruwe vloer, het aansluiten van de verdelerunits en drukproeven, zijn momenteel bij onze projecten-afdeling in uitvoering.

58 woningen Zeeheldenbuurt s-Hertogenbosch

In opdracht van Hendriks Installatie Techniek en Van Wanroij Bouw hebben wij de volledige installatie van vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (1e en 2e verdieping) uitgevoerd. Een succesvol project met trots toegevoegd aan onze referenties.

Onze utiliteits projecten

Diverse utiliteitsprojecten waar wij hebben samengewerkt

...

Nieuwbouw kantoor AVEC te Tilburg

In opdracht van nieuwe relatie hebben wij dit project voorzien van TKM Vloerverwarming. Zowel levering als installatie, het binden van TKM leidingen op draadstaalmatten, het aansluiten van de pomploze RVS verdelerunits en drukproeven, zijn onlangs afgerond.

Renovatie NSI gebouw tbv HNK vestiging te Utrecht

In opdracht van een van onze vaste relaties hebben wij dit project voorzien van TKM vloerverwarming. Zowel het leveren als installatie; het binden van TKM leidingen op draadstaalmatten, het aansluiten van TKM verdelerunits en uitvoeren van drukproeven, is succesvol afgerond.

Kantoor VPG te Nieuwkuijk

In opdracht van Den Doorn Installatietechniek BV, hebben wij het project voorzien van TKM Vloerverwarming als hoofdverwarming icm TKM TWIN TUBE leidingen voor radiatoren. Tevens heeft TKM installatie de gehele installatie, o.a. het binden van de leidingen op gegalvaniseerde draadstaalmatten, voor haar rekening genomen. Een succesvol project en met gepaste trots toegevoegd aan onze referenties.

Effectis Bleiswijk

In opdracht van Den Doorn installatietechniek BV en bouwbedrijf Hercuton, hebben wij het gehele project voorzien van TKM Vloerverwarming. Tevens heeft TKM installatie de gehele installatie, o.a. het binden van de leidingen op draadstaalmatten, voor haar rekening genomen. Een succesvol project en met gepaste trots toegevoegd aan onze referenties.

Brede school te Moordrecht

In opdracht van een nieuwe relatie hebben wij dit project voorzien van TKM vloerverwarming. Zowel het leveren als monteren; het binden van TKM leidingen op onze draadstaalmatten, het aansluiten van TKM verdelerunits en uitvoeren van drukproeven, alsmede het installeren van electronische ruimteregeling incl. functioneringsrapportage is uitgevoerd. Een interessante Nieuwbouw-opdracht waar wij onze opdrachtgever bovendien loven voor de vlekkeloze planning en communicatie.