0
Totaal bedrag: € 0
Prijzen exclusief BTW

Over ons

TKM Nederland is een landelijk opererende en betrouwbare installatiepartner voor ontwerp, engineering en levering van uw complete cv-installatie

Bekijk onze werkwijze

Over tkm

Alles waar wij voor staan

...

Over ons

over-ons

TKM Nederland B.V. is gespecialiseerd in het leveren van complete werktuigbouwkundige installaties als centrale verwarming, vloerverwarming en -koeling. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde installatiebedrijven die zich met name richten op de (projectmatige) woningbouw en utiliteitsprojecten.

TKM Nederland

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Leveranties worden ondersteund door uitgebreide projectbegeleiding en garanties. Installatietekeningen (CAD) en aansluitschema’s van geselecteerde regelsystemen zijn vast onderdeel van ons ontwerp en begeleiden u bij de uitvoering.

De voordelen die TKM Nederland haar partners biedt gelden voor elke professional binnen de installatietechniek, groot én klein.

De flexibiliteit van onze onderneming maakt het voor u mogelijk in elk stadium een beroep te kunnen doen op onze specialisten. Frequente bijscholing maakt van onze medewerkers specialisten die garant staan voor deskundige toepassing van innovatieve installatietechnieken.

Onze montagemedewerkers weten zich gesteund door een panel van deskundigen die samen met uw projectleider(s) een hecht team vormen. Elk project wordt gekoppeld aan een vaste montagebegeleider binnen onze organisatie.

Door nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers van materialen dragen wij zorg voor de tijdige levering en verwerking van uw materialen. Calamiteiten hierbij (denk aan verkeerde leveranties, manco leveringen en/ of eventuele beschadigingen) worden tijdig door ons gesignaleerd én gecorrigeerd!

Veiligheid en kwaliteit genieten continue onze aandacht en dragen substantieel bij aan het slagen van de onderneming. Onze montagemedewerkers zijn uitgerust met specialistisch gereedschap voor de uitvoering van haar werkzaamheden en staan onder de dagelijkse leiding van een chefmonteur.

Belangrijk onderdeel van onze samenwerking is overleg.Tijdens de looptijd van uw project wordt frequent overleg gevoerd met uw projectleider(s). Dit geeft zowel u als ons een betrouwbaar inzicht in het verloop van de project(en).

TKM Montage heeft een groot aantal projecten in uitvoering voor gerenommeerde professionals in installatietechniek. Met gepaste trots laten wij u kennis maken met de diversiteit aan projecten (utiliteit en woningbouw) die wij hebben afgerond. Het bezoeken van onze projecten in uitvoering geeft u een actueel beeld van onze mogelijkheden.

De diverse onderdelen van een project onderbrengen bij een gerenommeerde partner. Dat is wat TKM u biedt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Onze partners

Bedrijven waar wij graag mee samenwerken

...