Nederlands English
 • Banner vloerverwarming

  Op zoek naar extra monteurs of liever de gehele montage uitbesteden?                             

  Aarzelt u niet ons te contacten...de combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot uw strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • Banner vloerverwarming

  TKM Projecten heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare montage-partner voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • TKM warmtetechnisch advies- en

  TKM heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare partner, zowel op het gebied van levering als montage, voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

Nieuws

CTC Warmtepompen uit Zweden sinds 1981
VALSIR ALUPEX meerlagenbuis en -persfittingen voor Water, CV en GAS
Stelrad en Henrad radiatoren

Nieuwsbrief

Voeg uw e-mailadres toe aan de mailinglijst en ontvang altijd als eerste nieuws, updates en informatie.

Montage

“ TKM Projecten heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare partij voor professionals in de installatietechniek. De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM Projecten tot een strategische partner.”

TKM Projecten B.V. is de jongste divisie naast TKM Nederland B.V. en voelt zich verantwoordelijk voelt voor het slagen van uw projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van komplete werktuigbouwkundige installaties als bijvoorbeeld centrale verwarming, vloerverwarming en -koeling etc.
Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde installatiebedrijven die zich met name richten op de projectmatige woningbouw en utiliteitsprojecten. De voordelen die TKM Montage haar partners biedt gelden voor elke professional binnen de installatietechniek, groot én klein.

De belangrijkste voordelen die onze samenwerking biedt:
• Flexibiliteit • Controle • Logistiek • Kwaliteit • Overleg

Flexibiliteit
De flexibiliteit van onze onderneming maakt het voor u mogelijk in elk stadium een beroep te kunnen doen op onze specialisten. Frequente bijscholing maakt van onze medewerkers specialisten die garant staan voor deskundige toepassing van innovatieve installatietechnieken.

Controle
Onze montagemedewerkers weten zich gesteund door een panel van deskundigen die samen met uw projectleider(s) een hecht team vormen. Elk project wordt gekoppeld aan een vaste montageleider binnen onze organisatie.

Logistiek
Door nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers van materialen dragen wij zorg voor de tijdige levering en verwerking van uw materialen. Calamiteiten hierbij (denk aan verkeerde leveranties, manco leveringen en/ of eventuele beschadigingen) worden tijdig door ons gesignaleerd én gecorrigeerd!

Kwaliteit
Veiligheid en kwaliteit genieten continue onze aandacht en dragen substantieel bij aan het slagen van de onderneming.
Onze montagemedewerkers zijn uitgerust met specialistisch gereedschap voor de uitvoering van haar werkzaamheden en staan onder de dagelijkse leiding van een chefmonteur.

Overleg
Belangrijk onderdeel van onze samenwerking is overleg.Tijdens de looptijd van uw project wordt dagelijks overleg gevoerd met uw projectleider(s). Dit geeft zowel u als ons een betrouwbaar inzicht in het verloop van de project(en).

TKM Montage heeft een groot aantal projecten in uitvoering voor gerenommeerde professionals in installatietechniek.
Met gepaste trots laten wij u kennis maken met de diversiteit aan projecten (utiliteit en woningbouw) die wij hebben afgerond. Het bezoeken van onze projecten in uitvoering geeft u een actueel beeld van onze mogelijkheden.

De diverse onderdelen van een project onderbrengen bij een gerenommeerde partner. Dat is wat TKM Montage u biedt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Meer afbeeldingen

Bijlages

Bijlage 1