Nederlands English
 • TKM warmtetechnisch advies- en

  TKM heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare partner, zowel op het gebied van levering als montage, voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • Banner vloerverwarming

  TKM Projecten heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare montage-partner voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • Banner vloerverwarming

  Op zoek naar extra monteurs of liever de gehele montage uitbesteden?                             

  Aarzelt u niet ons te contacten...de combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot uw strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

Nieuws

CTC Warmtepompen uit Zweden sinds 1981
VALSIR ALUPEX meerlagenbuis en -persfittingen voor Water, CV en GAS
Stelrad en Henrad radiatoren

Nieuwsbrief

Voeg uw e-mailadres toe aan de mailinglijst en ontvang altijd als eerste nieuws, updates en informatie.

Bedrijfsprofiel

Sinds 1975 actief als fabrikant en leverancier van het TKM centrale verwarmingsysteem; grondlegger van het fenomeen vloerleidingsystemen, waarbij c.v.-leidingen in de smeervloer worden weggewerkt.

Innovatie

Met reeds meer dan een kwart eeuw ervaring in de wereld van warmtetechniek, weet TKM – NEDERLAND hoe snel de ontwikkelingen in deze markt gaan.

Moderne, efficiënte installatietechnieken en montagemethoden stellen steeds hogere eisen aan het specialisme van TKM – NEDERLAND: Komplete verwarmingssystemen.

Wij volgen deze ontwikkelingen niet alleen op de voet, maar zien het als onze taak richtinggevend te zijn. Belangrijke peilers hierin zijn de TKM TWIN TUBE leidingsystemen: 2 leidingen … 1 montage.

Door combinatie van kennis kunnen wij deskundig adviseren over toepassingen van centrale verwarmingssystemen in woningbouw en utiliteit.

Reeds 400.000 woningen zijn uitgevoerd met het TKM centrale verwarmingssysteem.

Montagewinst

Het leveringsprogramma van TKM omvat naast het ommantelen van leidingsystemen voor de industrie, o.a. TWIN TUBE leidingen voor centrale verwarming, vloerverwarming, radiatoren, konvectoren, appendages, hulpmaterialen, engineering en advies.

Rode draad in het leveringsprogramma van TKM is montagewinst.

TKM vloerverwarming en –koeling

Vloerverwarming is tegenwoordig standaard onderdeel van moderne bouwtechnieken. LTV (Lage Temperatuur Verwarming) is hierin de norm.

Ook woningbouwprojecten worden steeds vaker uitgevoerd met vloerverwarming in plaats van traditionele systemen als bijvoorbeeld radiatoren.

Belangrijker worden de ontwikkelingen van het combineren van vloerverwarming met vloerkoeling (topkoeling). Meer woningen en utiliteit worden uitgerust met de mogelijkheid van verwarmen èn koelen. Deze combinatie biedt tevens de mogelijkheid van airconditioning door toepassing van ventilatorkonvectoren.

TKM voorziet hierin door haar uitgebreide leveringsprogramma en diensten.

Regelsystemen voor verwarmen en koelen (individuele ruimteregelingen) voorzien in een optimaal comfort, waarbij de aandacht ligt op eenvoudige bediening èn installatie.

Projectbegeleiding en montage

TKM systemen worden ondersteund door uitgebreide projectbegeleiding en garanties. Installatietekeningen (CAD) en aansluitschema’s van geselecteerde regelsystemen zijn vast onderdeel van ons ontwerp en begeleiden u bij de uitvoering.

Radiatorappendages worden geheel kompleet, zonder meerprijs, voorgemonteerd op onze radiatoren. Aanvullend bieden wij u, indien gewenst, ook montagediensten.

TKM Projecten is gespecialiseerd in het monteren en begeleiden van komplete werktuigbouwkundige installaties als centrale verwarming, vloerverwarming en –koeling.

Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde installatiebedrijven die zich met name richten op de (projectmatige) woningbouw en utiliteitsprojecten.

De voordelen die TKM Projecten haar partners biedt gelden voor elke professional binnen de installatietechniek, groot én klein.

Vraag ons aan voor een interessante offerte!

 

Tot ziens.

Namens het team van TKM Nederland BV

Thomas Edisonweg 40  -  5151 DJ  Drunen  -  info@tkm.nl  -  Tel. 0416-373350

kvk nr. 18120189 - BTW nr. NL814698669B01