Nederlands English
 • Banner vloerverwarming

  TKM Projecten heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare montage-partner voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • Banner vloerverwarming

  Op zoek naar extra monteurs of liever de gehele montage uitbesteden?                             

  Aarzelt u niet ons te contacten...de combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot uw strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • TKM warmtetechnisch advies- en

  TKM heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare partner, zowel op het gebied van levering als montage, voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

Producten

Nieuws

CTC Warmtepompen uit Zweden sinds 1981
VALSIR ALUPEX meerlagenbuis en -persfittingen voor Water, CV en GAS
Stelrad en Henrad radiatoren

Nieuwsbrief

Voeg uw e-mailadres toe aan de mailinglijst en ontvang altijd als eerste nieuws, updates en informatie.

CTC Warmtepompen: Warmtepomp-oplossingen voor bodem, lucht en zon.

Met CTC kiest u voor een kompleet productprogramma. Warmtepompen die energie uit de bodem of uit de lucht halen, eventueel gecombineerd met zonnecollectoren, een ketel of een houtkachel? Het kan allemaal.

Zweedse betrouwbaarheid: CTC is gevestigd in Zweden. Dat het daar wel eens koud kan zijn, daarvan hoeven wij u waarschijnlijk niet te overtuigen. Die koude temperaturen in combinatie met onze industriële kennis en traditioneel vakmanschap zorgen ervoor dat wij bij de meest betrouwbare verwarmingsproducenten van de wereld behoren.

Duurzaamheid: CTC maakt milieuvriendelijke producten door gebruik te maken van hernieuwbare energie. Warmtepompen hebben in vergelijking met fossiele brandstof een geringe impact op het milieu.

Design: CTC hecht grote waarde aan het design tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten. Wij staan dan ook voor moderne en mooi ogende producten.

Onafhankelijk: CTC warmtepompen geven u de mogelijkheid om onafhankelijk te zijn. U bent minder afhankelijk van uw energie-leverancier. Als u zelf uw electrische energie opwekt, kan u volledig energie-neutraal zijn. 

...en wat als wij het warm water nu wél eens heruitvinden?