Nederlands English
 • TKM warmtetechnisch advies- en

  TKM heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare partner, zowel op het gebied van levering als montage, voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • Banner vloerverwarming

  TKM Projecten heeft zich al geruime tijd bewezen als betrouwbare montage-partner voor professionals in de installatietechniek.

  De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot een strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

 • Banner vloerverwarming

  Op zoek naar extra monteurs of liever de gehele montage uitbesteden?                             

  Aarzelt u niet ons te contacten...de combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid maakt TKM tot uw strategische partner.

  Tel.: 0416-373350
  info@tkm.nl

Nieuws

CTC Warmtepompen uit Zweden sinds 1981
VALSIR ALUPEX meerlagenbuis en -persfittingen voor Water, CV en GAS
Stelrad en Henrad radiatoren

Nieuwsbrief

Voeg uw e-mailadres toe aan de mailinglijst en ontvang altijd als eerste nieuws, updates en informatie.

Nieuwste generatie vloerverwarmingsbuizen

Met gepaste trots presenteren wij hierbij de nieuwste generatie 5-lagen vloerverwarmingsbuizen, TKM <MIDI> INVERSE, waarbij de zuurstofdichte EVOH laag is verwerkt tegen de binnenzijde van de buis en daarmee onbereikbaar voor elke schade zoals die ontstaat tijdens bouwactiviteiten. 

Dit is tevens een van de belangrijkste voordelen ten opzichte van traditionele 5-lagen buizen, waarbij de zuurstofdichte EVOH laag is verwerkt tegen de buitenzijde van de buis. De zuurstofdichtheid van onze buis is daarmee ècht ongevoelig voor schade o.a. ontstaan door het slepen van de buizen over de betonvloeren of krimpnetten tijdens de montage, transport of door klem- en/of steekfittingen die gebruikt worden voor het aansluiten van de buizen. 

Vanwege de opbouw van deze buizen is er bovendien een verhoogde weerstand ontstaan tegen knikken en kan de buis, met behoud van volledige garantie, gebruikt worden met pers-, schuif-, steek- en klemfittingen. Tevens bezit de buis een uitstekende flexibiliteit waarmee installatiegemak is gegarandeerd.

Door onze intelligente druktekst is op elk moment eenvoudig te zien hoeveel meter u verbruikt heeft en hoeveel meter er nog over zijn op uw rol.